Slider

Eteinen

lauantai 26. lokakuuta 2019

Ulko-ovi ja eteinen toimii kodin käyntikorttina. Halusin omaan kotiin selkeän sisääntulon, jossa pitkä kaappirivistö ei komeile heti sisäänastuttaessa vaan, että tila olisi nätti ja yksinkertainen. Meillä käytävän mittaa taitaa olla n. kymmenisen metriä, mikä on todella pitkä. Pohjapiirroksesta poiketen oveton arkieteinen eteisen yhteydessä on pitänyt eteisen siistinä ja ennenkaikkea silmänilona ilman pitkää kaappirivistöä.

En väitä, ettäkö eteinen näyttäisi aina tältä − ehei, ei todellakaan. Takit saattavat lojua lattialla ja kengät parveilla runsaissa röykkiöissä eteisen matolla, mutta siitä ne vieraiden yllättäessä nopeasti siirtyy kaapin uumeniin.


Arkieteisen kaapistoksi valikoitua Ikean Pax-kokonaisuus klassisen kauniilla Bergsbo-ovilla ja lankavetimillä. Kuuden neliön kokoiset tilat mahdollistivat L-muotoisen kaapistokokonaisuuden vessan vastaiselle- ja päätyseinälle. Vielä olisi jossain vaiheessa tarkoitus lisäillä naulakoita eteisen ja arkieteisen seinille − sitten kun sopivat tulevat vastaan. 

Tokmannin matto rajaa eteistilan kivasti ennen ensimmäistä ovea ja Ikean peili sai vihdoin paikkansa seinältä monen kuukauden seinään nojailun jälkeen. Pinnatuoli on kulkenut matkassa mukana jo useamman vuoden ajan ja toimittaa virkaansa eteisessä loistavasti. Muuton valaisin löytyi tori.fistä ja ensimmäisen makkarin puusohva on toisen puoliskon perintöhuonekalu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan