Slider

Tilanneraportti: kaakelilattian maalaus

keskiviikko 7. helmikuuta 2018

On reilu vuosi kulunut siitä, kun me maalattiin keittiön kaakelilattia. Ajattelinkin nyt vähän päivittää kuulumisia lattian suhteen.

Kaakelilattian maalaus-postauksessani mietin maalatun lattian ja imurin yhteensopivuutta. Imurointi on onnistunut ihan jopa yllättävän hyvin, kun aluksi en uskaltanut lattiaa siivota muulla kuin rikkakihvelillä. Itseasiassa imuri ei ole tehnyt tietääkseni ainuttakaan jälkeä lattiaan, vaikka tuo meidän imuri onkin aika kovakourainen sen rikki menneen lattiasuulakkeen ansiosta.

maalattu kaakelilattia

On ihan tavanomaista, että keittiön lattialle tippuu tavaroita, eikä mekään olla tiputtelulta vältytty. On tippunut kattilan kantta, Teemaa ja ruokailuvälineitä ja jäljethän näistä on jäänyt.  Muutama isompi jälki ja jonkin verran pienempää osumaa. Näin talvisaikaan lattialämmötön kaakelilattia on todella kylmä eikä siinä mielellään ilman villasukkia tepastele. Villasukilla lattia taasen on liukas.

maalattu kaakelilattia

Päätökseen maalata vanha lattia olen kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen. Se toi toivottua raikkautta ja selkeyttä keittiöön ja on ollut kestävämpi mitä ehkä odotin. Viitseliäs maalaisi lattian uudelleen peittäen jäljet, mutta ehkä me se sitten maalataan lähempänä seuraavien asukkaiden tuloa.

Maalaus on ehdottomasti hyvä vaihtoehto mikäli halajaa suhteellisen helpon ja edullisen muutoksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan