Slider

Olohuoneen uusi tv-taso — IKEA PS kaappi

sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Olohuoneessa tapahtui eilen pieni muodonmuutos kun kuormalavoista tehty tv-taso vaihtui IKEA:n PS kaappiin.

Vanhassa tasossa oli omat hyvät ja huonot puolensa. Se on tunnearvoltaan tärkeä, koska se on itse tehty. Käytännöllisyyden ja puhtaanapidon kannalta se ei kuitenkaan ollut paras mahdollinen, sillä se keräsi pölyä armottomasti. Myös koneista lähtevät johdot aiheutti harmaita hiuksia pilkottaessaan milloin mistäkin. Tykkäsin kuitenkin sen rosoisesta pinnasta ja siitä, ettei samanlaista ole tullut vielä vastaan. Paljonhan nämä lavahuonekalut tuntuu jakavan mielipiteitä, mutta itse henkkoht tykkään kyllä, onhan meillä vielä samaa "sarjaa" oleva sohvapöytä.

Uusi kaappi on melkein tismalleen samankokoinen kuin edeltäjänsä. Viritinvahvistimen johtojen takia kuitenkin jouduttiin ottamaan toinen takaseinä kokonaan pois, jotta johdot mahtuisi olemaan menemättä mahdottomasti mutkalle. Kaikki elektroniikka mahtui kätevästi kaapin uumeniin pois pölyttymästä. Uusi kaappi luo umpinaisuutensa vuoksi silmiä hivelevää selkeyttä ja valoisuutta hieman raskaan vanhan tv-tason jälkeen. Nuo möhkökaiuttimet on kaukana kauniista, mutta täytyy olla kärsivällinen ja odottaa, että jos vaikka sitten sinne uuteen kotiin saisi sirommat kaiuttimet.Jo ostaessa tiesin, että kaapin mukana tulevat lukot vaihtaisin nahkaisiin vetimiin. Olen jo pitkään miettinyt mihin kyseisen idean voisin toteuttaa ja kun päätös uuden tv-tason hankkimisesta syntyi, tiesin oitis tekeväni ne tulevaan kaappiin! Kaappi vaikuttaa myös sellaiselta, että sen voi yhdistellä monenlaiseenkin sisustukseen. Saattaapi ollakin, että tulevaisuudessa hankin kaapille kaverin, kun tila antaa myöten.

Ensi viikolla voisin jakaa teille tipsit noiden nahkavetimien tekoon. Nyt mä kuitenkin jatkan rentoa sunnuntai-iltaa sohvalla loikoillen!

//Saara

4 kommenttia:

 1. Älyttömän kiva idea ja tosi raikkaan näköinen! Meillä on tuo kaappi kanssa mutta tossa terdellä, kun se on aikansa elänyt jo. Mutta ei olis hölmö vaihtoehto tuo vaikka meidän eteiseenkään. Meillä oli joskus mun lapsuuden kodissa nuo harmaana nimittäin eteisessä. Kiitos loistavasta vinkistä, noi uudet "vetimet" kruunaa kyllä tuon kaapin!!

  VastaaPoista
 2. Kivat noi vetimet! Mäkin mietin joskus, että mihin voisin laittaa tommoset, mutta oon jo luovuttanut :D Tuota kaappia oon myös ehdotellut meille, mutta tuomari ei hyväksynyt...

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :) tää kaappi on kyllä sellainen, että se mukautuu tosi monenlaiseen ympäristöön! ja nimenomaan pikkujuttuja muuttamalla siitä saa ihan erinäköisen.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! mäkin ehdin jo pyöritellä jos jonkinmoista ideaa ja paikkaa mihin noi toteuttaisin! voihan tuomari, toi on oikeesti tosi symppis ja vähän tuunaamalla saa tosi kivan- ja omannäköisen.

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan