Slider

Kuulumisia ja isoja uutisia

keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Alkanut vuosi on ollut täällä blogin puolella aika hiljainen, pahoittelut siitä. Hiljaiselolle on kuitenkin syynsä ja niitä olisi tarkoitus tässä vähän avata.


Blogi-identiteetin etsiminen

Niinkuin kirjoitin tässä postauksessa,  on tämä täällä Stoorissa kirjoittaminen, omien kuvien ja ideoiden jakaminen ollut mahtavaa. Mutta koska alue on niin uusi ja tuntematon, on tässä pitänyt vähän miettiä, minkälaisen blogistani haluan kuvineen ja sisältöineen. Pohdinnat ovatkin tulleet siihen tulokseen, vaikka aloittaessanikin siihen pyrin, ettei mitään tietyn aiheen blogia tästä tule, että jatkaisin blogiani jatkossa enemmän lifestyle blogina. Sisustuspainoitteisena lifestyle blogina, jossa kuitenkin mausteina olisi postauksia omista mielenkiinnon kohteista, niin kauneudesta ajatuksiin ja kaikkea siltä väliltä. Vaikka sisustus on lähellä sydäntä, tuntuisi tämä tämmöinen hiukan laajempi skaala enemmän omalta.


Työ / koulu

Uusi työ alkoi kuun alussa ja vaikka työ vaikuttaa erittäin mieleiseltä, on se ottanut omat veronsa. Ala on täysin uusi verraten aikaisempiin työpaikkoihin ja uutta asiaa on tullut paljon! Hain myös kouluun, josta kerron sitten enemmän jos onni minua suosii ja pääsen sisään.


Tontin varaus / rakentaminen

Tämä kohta onkin sitten se kaikista isoin ja eniten aikaa vienyt asia. Tällä viikolla saimme tiedon siitä, että tonttihakemuksemme on hyväksytty, jipii! Asioita on puntaroitu ja mietitty niin, että pohjapiirrustukset ja korkeuskäyrät tulee korvista ulos! No ei vaan, siihenhän sitä on nyt sitten asennoiduttava, että nämä ja monet muut asiat rakentamiseen liittyen tulee olemaan hyvinkin vahvasti mukana menossa tästä eteenpäin.

Tämäkin on luonnollisesti sellainen asia, mitä varmasti tulen käsittelemään täällä blogin puolella yllämainittujen postausaiheiden lisäksi.// Saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan