Slider

Kurt Hvitsjöt tuli keittöön

perjantai 9. joulukuuta 2016


Ostin nämä kaksi Kurt Hvitsjön tuolia muutama viikko sitten Facebookin sisustusryhmästä. Näissä tuoleissa istuinkorkeus on muutaman merkittävän sentin korkeampi, kuin niissä edellisissä pinnatuoleissa, joten istuinmukavuus on miellyttävämpi.
Tuolit ovat elämää nähneet ja istuin- sekä selkäosien puupinnat on paikoitellen kovinkin tikkuiset. Arkikäytössä tuolit toimittaa virkansa kuitenkin erittäin hyvin. Tarpeen vaatiessa täytyy tilalle vaihtaa sukkahousujen kestävät pyhätuolit.Kummat tuolit miellyttää sun silmää enemmän, nämä uudet tuolit, vai tässä jutussa näkyneet mustat pinnatuolit?

Saara

10 kommenttia:

 1. Hitto vie saat kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 2. Iihanat tuolit <3 ja ihanat on kyllä nuo mustat pinnatuolitkin, mut annan ääneni näille. (Ja sähän voit aina vaihdella, tuoleja ei oo koskaan liikaa ;) terveisin tuoli-addiktoitunut) Mäkin löysin samankaltaisen tuolin tytön huoneeseen ja lakkasin pinnan, niin ei tikut revi housuja rikki :D Nyt on menossa "uudet" keittiöntuolit projekti ja kunnostan vanhoja erilaisia tuoleja keittiönpöydän ääreen :)

  VastaaPoista
 3. Nää on ihanat! Tulee mieleen jotkut vanhat koulutuolit. Tykkään kyllä pinnatuoleistakin, mullahan on itsellä sellaiset :D Ne ei kyllä oo ihan maailman parhaat istua, se on totta.

  VastaaPoista
 4. Voi nuo tuolit ovat melkeen kuin ala-asteella. Muistoja toit mieleen. Ihanat tuolit ne sopivat varmasti .

  VastaaPoista
 5. Kiitos! :) oon kyllä ihan samaa mieltä, ettei tuoleja voi olla liikaa, mutta nyt kun niitä pyörii 5 kpl ylimääräisenä pitkin kämppään niin mieleen on hiipinyt, että pitäisikö jostain kuitenkin luopua..? :'D noissa tuoleissa tuo pinta on paikoitellen niin huonossa kunnossa, että hioessa varmasti lähtisi liuskoina ne pinta.. :( kivaa, jään innolla odottamaan minkälaisen kokonaisuuden saat ruokapöydän ympärille kasaan! :)

  VastaaPoista
 6. No mäkin ihastuin näihin! Voittaa kyllä mennen tullen meidän peruskouluaikaiset koulutuolit :D

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti mukavia muistoja :) kiitos!

  VastaaPoista
 8. Moi,
  Kiva kuulla, että pidit tuoleista. Ne on isäni suunnittelemat ;-)

  T. Harri

  VastaaPoista
 9. Moi ja kiitos kommentista, joka oli mulla jäänyt ihan huomaamatta!

  Isäsi on suunnitellut todella kauniit tuolit! :)

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan