Slider

Inspiraatiota lahjapaketointiin

keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Tänä jouluna lahjat sai ympärilleen yksinkertaisen kauniit paperit ja nauhat. Uutena tuttavuutena tuli kankaiset nauhat lahjapakettien ympärille. Halusin ehdottomasti käyttää jo kaapissa valmiina ollutta, monille tuttua ruskeaa voimapaperia. Sillä saa kauniin ja yksinkertaisen pohjan paketille, jonka voi sitten haluamallaan tavalla koristella erilaisilla nauhoilla ja koristeilla. Mun askartelutarvikevarasto on turvonnut viime kuukausien aikana erilaisista nauhoista, paperinaruista, juuttinaruista, pakettikorteista, dymo-nauhoista, koristeista, sormiväreistä jne jne ja oli ihana päästä vihdoin käyttämään niitä!

Inspiraatiota lahjapaketointiin

Nämä kuviopapereilla päällystetyt lahjat on oikeasti samaa lahjapaperia. Rullan ostin Lidlistä euron hintaan ja oli postiivinen yllätys, kun tajusin, että eri puolilla oli eri kuviot!"Tänä jouluna lahjat sai ympärilleen yksinkertaisen kauniit paperit ja nauhat. Uutena tuttavuutena tuli kankaiset nauhat lahjapakettien ympärille."
Tuo ihana ruskeapohjainen, sydänkuviollinen lahjapaperirulla löytyi sattumalta Laukaantien varressa sijaitsevasta Toimistotukku Karista. Näiden kuvien oton jälkeen matkaan on tarttunut vielä kaks erilaista joululahjapaperirullaa, hups.....

Inspiraatiota lahjapaketointiin


Kokeilin myös paketoida lahjoja valkoisella ja jopa mustalla paperilla, mutta totesin, että musta on kuitenkin liian synkkä. Valkoisella paperilla tuli ihan kivoja paketteja, mutta sen peittävyys ei ole parhaimmasta päästä ja paperia piti laittaa useampi kerros, jotta lahja ei paista paperin läpi. Ruskeat pakettikortit löytyivät askartelulaatikosta, puiset taasen ostin Tigerista. Erilaiset pakettikortit tuovat vaihtelua perinteisten tarrakiinnitteisten pakettikorttien sijasta.

Inspiraatiota lahjapaketointiin

Nyt paketit odottavatkin avaajaansa kuusen alla. Samalla minä toivotan kaikille teille ihanaa ja rauhallista joulua! <3

Saara


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan